woensdag 10 oktober 2018

Liefde vinden speld in een hooiberg

Monique is sologaam en mailt nu met ongeveer vijf mannen. Eentje beweert dat hij kunstenaar is maar die vertrouwt ze niet, hij schrijft berichtjes van maximaal twee regels. Daar kan ze niks uit opmaken.
Mannen die dingen neerplempen als: knuffffffff xxxx kussss... dan weet Monique genoeg.
Ze heeft gemaild naar het Rode Kruis voor hun cursus Hoe kan ik vrienden maken? maar die cursus wordt helemaal in Den Bosch gegeven. Te ver.

Ze is lid geworden van een site die uitjes organiseert maar het gros van de mensen die op komt dagen is van het verkeerde geslacht. Veel dames dus en dat valt Monique tegen.
Vandaag had ze E. en A. op Skype, beiden oversexte heren, nu houdt Monique wel van sex, maar dit vind ze toch leeg en oppervlakkig. Ze zoekt naar een diepe geestelijke connectie, niet naar platte sex. Leuk al die hitsigheid, maar ze schiet er geen reet mee op. Als ze al sex wilt, dan is het met een betrouwbare vaste sexpartner. Ze heeft zich net op Soa's laten testen, is clean en wil niks oplopen. Lichaamssappen uitwisselen met de eerste de beste, nee dat doet ze niet. Ze staat al weer te lang droog maar wil wachten op de juiste.

Ze is met F. voor de tweede keer naar de bios geweest. Maar F. staat niet open voor een relatie en zij eigenlijk ook niet voor een relatie met F. Alhoewel het een enorme schat is.
Mailcontact L. leek interessant ondanks dat hij jaren jonger is. Echter, zijn antwoorden zijn vrij summier en ze vertrouwt het niet. Hij heeft het over 'thuis op de bank' afspreken en 'aan het eind van de dag'. Lijkt haar geen goed idee.

In april gaat ze met R. afspreken. Hij komt empathisch over en heeft het niet over sex. Ze is benieuwd. Soms is een foto totaal anders dan de werkelijkheid. Eigenlijk wil ze eerst nog met R. skypen.  Een stem vindt ze ook belangrijk.  Maar goed, er staat een date gepland en ook nog een meeting met meerdere mensen. Zal ze dit jaar nog een liefdesmaatje vinden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten