woensdag 10 oktober 2018

Liefde Vinden online waar begin je aan

Monique gelooft niet meer in de liefde. Ze wil wel graag contact met mannen. Om iets leuks te doen. Tevens mist ze het knuffelen, de intimiteit, de sex, het maatjes zijn en het speciaal zijn voor een man. Iemand ergens die specifiek naar haar verlangt. Ze haat haar liefdeloze leven en moet er soms om janken.

Ze had in december een bioscoopdate met P. iemand die ze van een blog kent. Het was erg leuk. Alleen al het feit dat ze wat andere mannelijke invloed voorgeschoteld kreeg vond ze al fijn. Voor die man gold het zelfde. Hij zocht geen relatie, maar vond het wel leuk om met een dame op stap te gaan.
T. had haar al teleurgesteld. Ze kende hem via een datingsite. Daarna volgde leuk Whatsappcontact. Maar ze was loslippig geweest en had hem verteld dat ze een dagje Welness zou doen. T. bleek stiekem ook naar dezelfde lokatie te zijn gegaan en had Monique geobserveerd maar zichzelf niet kenbaar gemaakt. Toen hij dat naderhand bekende knapte ze daar op af. Vooral toen hij ook nog opmerkte dat ze zijn type niet was.

Monique wachtte nu op R. Die wilde wel graag met haar wandelen om haar van haar datingangst af te helpen. Maar R. kwam ook raar over. Hij was vaak niet online op de telefoon. Had hij meerdere mobieltjes of was hij zo high in demand. Ook met terugmailen was hij vrij traag. Ze zouden zondag afspreken maar plots kon hij zondag niet afspreken. Hij had een verjaardag. Monique vond het maar raar. Was dit een type man die zoveel mogelijk 'pussy' in zo weinig mogelijk tijd probeerde te scoren? Hij was niet gretig genoeg naar Monique toe, niet bereikbaar en beschikbaar genoeg. Monique delete zijn nummer. Later voegde ze hem weer toe maar ze had hem eigenljik niets meer te melden en hij haar ook niet want hij liet niets horen.

Ondertussen snakt Monique naar een man. Ze vindt het maar een saai bestaan zo. De breuk met haar ex sloeg een gat in haar bestaan. Wie o wie wil met haar een relatie?
Nu kwam Y. online ten tonele. Een leuke mailwisseling volgt, maar Monique kijkt nog eens goed naar zijn profiel, oh ships hij rookt... ach ja beetje leuk heen en weer mailen kan geen kwaad. He bah denkt ze het liefst ontmoet ik iemand in real life...

Ze mailt nu ook met M. en R. ... M is slechts een mailvriend... R is wat ouder maar komt interessant over..
W. boeit haar niet meer, ze weet niet waarom. Er volgt een intense mailwisseling met R maar ineens verdwijnt hij van de site. Monique is teleurgesteld en ziet het niet meer zitten. Ze blokkeert hem en besluit naderhand de site te verlaten.
Ze schrijft zich weer in. Diverse mailcontacten lopen op niks uit en de mannen schrijven zich zelfs uit.
Ze vind het moeilijk een man te vinden die met haar wil daten, nog eens met haar wil daten, een relatie wil en dan ook nogeens zuivere intenties heeft. Niet een hork die een fuckbuddy zoekt. De moed zakt haar in de schoenen.
Monique wil op een natuurlijke manier een man treffen. Op datingsites lijken ze fake en onbetrouwbaar.
Wat voor concepten zijn er? Speeddating en online sites. Ze mist iets anders. Misschien een wandelvereniging voor alleengaanden?
Toch probeert ze weer de online sites. Een man wil haar ontmoeten maar hij komt creepy over.
Ze vind het moeilijk en word er moedeloos van. Waar gaat ze haar speld vinden? In welke hooiberg in hemelsnaam? Moet ze op meerdere datingsites gaan staan?

Via Knuz ziet ze de site Singlesunited, ok, misschien daar een keer heen. Maar sommige uitjes zijn ver en het lijkt haar toch ook wel eng. Straks hangt ze er maar een beetje bij.

Vanavond in ieder geval cammen met E. die haar al uitnodigde bij hem thuis, maar zo dom is ze niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten