woensdag 10 oktober 2018

liefde via internet vinden

Veel mensen zijn op zoek naar een (nieuwe) geliefde. Om diverse redenen. Ze willen iemand om hun leven mee te delen, iemand om van te houden, iemand die een maatje kan zijn. Iemand om genegenheid en warmte aan te geven en van te krijgen.

Online dating is niet meer weg te denken

Advertenties in de krant en bemiddelingsbureaus zijn eigenlijk al jaren uit. Internetdaten via online datingsites of datingapps is heel populair. Vooral de apps zijn makkelijk. Lekker overal en altijd kijken wat er voor potentiele partners rondlopen. Het hoeft niet eens te gaan om iets voor vast, het kan ook zijn voor een avontuurtje.
Weet wie je date
Als je iets serieus zoekt dan is mijn ervaring dat je gewoonweg veel moet daten. Er is altijd wel iemand voor je. Alleen de brug tussen jou en die persoon moet nog geslagen worden. Multidaten, simultaandaten, eenmalig daten, het is allemaal prima als het voor jou goed voelt. Maar selecteer wel goed en gebruik je mensenkennis. Er zijn een hoop weirdo's online (m/v).
Niet snel opgeven   If at first you don't succeed pick yourself up and try again
Internetdaten is niet voor fijngevoelige watjes. Je zult je neus stoten, je zult genegeerd, geblokkeerd en gedelete worden. Je zult wellicht vervelende dates hebben, met tegenvallende personen of iemand juist helemaal zien zitten en dan realiseren dat het niet wederzijds is.
It's all in the game
Laat je niet ontmoedigen, dapper door daten en dan zul je zien dat het zijn vruchten gaat afwerpen. Net wanneer je de moed had opgegeven, de handdoek in de ring wilde gooien, maar besluit het nog 1x te proberen... net dan tref je die ene die je wereld positief op zijn kop zet. En dan is het genieten geblazen, aftasten en rustig elkaar leren kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten